was successfully added to your cart.

Winkelmand

Eerste Cook’s Club geopend op Mallorca

Mallorca is al jaren een geliefde bestemming voor veel Nederlanders en met de opening van het nieuwste pareltje Cook’s Club Palma Beach, aan de populaire zuidkust Playa de Palma, wordt een volledig nieuwe groep reizigers door dit vakantieoord aangetrokken.

Cook’s Club Palma Beach, het voormalige smartline Lancaster, ligt midden in het centrum van het geliefde Playa de Palma, vlak bij het strand en enkele kilometers verwijderd van de indrukwekkende hoofdstad Palma. In dit hotel is geen ruimte voor traditioneel toerisme, maar wordt aandacht besteedt aan een nieuwe generatie reizigers die het eiland willen ontdekken enbeleven, en gelijkgestemde reizigers willen leren kennen waarmee ze vooral samen van hun vakantie kunnen genieten.

“Om het eiland een nieuwe boost te geven en een andere generatie reizigers aan te trekken is besloten dat dit alleen lukt als je totaal iets nieuws neerzet”, legt Rianne van Baarsen, PR en Communicatie medewerker van Thomas Cook, uit. “Cook’s Club slaat aan bij een jongere generatie die graag georganiseerd op vakantie gaat, zodat ze nergens over hoeven na te denken en puur van de vakantie kunnen genieten, maar niet in de bestaande hotels die ze kennen uit hun jeugd”.

“Everything under the Mallorcan sun”, is het motto van dit nieuw geopende hotel. Vanuit Cook’s Club Palma Beach kunnen actieve vakantiegangers lekker losgaan met jetskiën, waterskiën of windsurfen. Maar bij vakantie hoort ook ontspannen en dat kan aan het zwembad onder het genot van heerlijke blissed-out beats, die de DJ de hele dag draait. Voor de liefhebbers van het ultieme relaxen zijn er spa faciliteiten in het hotel. In dit adult-only hotel kom je echt tot rust en er bestaat een grote kans dat je gelijkgestemden tegenkomt van je leeftijd met dezelfde interesses en lifestyle.

De Spaanse keuken is populair en in de Cantina van Cook’s Club worden veel van de lokale specialiteiten geserveerd. Iedere dag schuif je in dit restaurant aan voor de kwalitatieve gerechten, geïnspireerd op streetfood en Spaanse tapas. Ook mensen met vegan en vegetarische diëten kunnen hier uitstekend terecht. Het aanbod varieert per dag, dus je wordt altijd verrast.

Aan de bar krijg je niet zomaar een cocktail: deze komen uit de hand van een bartender die getraind is door de professionele Berlijnse bartender David Wiedemann, die volledig op de hoogte is van alle nieuwe trends op het gebied van mixen en cocktails.