was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ibiza vanaf Groningen Airport Eelde nu ook in de zomermaanden

Er is heel veel animo voor vakanties naar Ibiza vanuit de noordelijke regio. De Nordica vluchten met vertrek vanaf Groningen Airport Eelde in het voorseizoen zijn nagenoeg volgeboekt, waardoor Neckermann Reizen en Thomas Cook besloten hebben deze ook aan te bieden in de hoogseizoensmaanden juli en augustus. 

“Onderzoek van de luchthaven zelf wees eerder al uit dat er veel vraag is naar rechtstreekse vluchten naar Ibiza”, aldus Carola Hoekstra, Managing Director Thomas Cook Nederland, “Inmiddels is, door de vele boekingen, bevestigd dat er inderdaad veel behoefte is aan vakanties naar dit populaire eiland van de Balearen. De vluchten die aangeboden worden in het voorseizoen zijn nagenoeg volgeboekt. Aanstaande zaterdag vertrekt de eerste vlucht van deze succesvolle reeks,  die we zullen doorzetten in de zomermaanden.”

Groningen Airport Eelde
“De bestemming Ibiza is super goed ontvangen in de markt. We zijn dan ook blij dat Thomas Cook en Nordica ook in het hoogseizoen vluchten naar Ibiza aanbieden. Het is een mooie aanvulling op ons zomeraanbod”, aldus Bowy Odink, commercieel manager van de luchthaven.

Exclusief voor Neckermann en Thomas Cook
De rechtstreekse vluchten van Neckermann Reizen en Thomas Cook worden ook in de zomermaanden exclusief voor deze merken uitgevoerd door Nordica, de nationale luchtvaartmaatschappij van Estland. Vakanties vanaf Groningen naar Ibiza zijn te boeken via Neckermann.nl en via het reisbureau onder het merk Thomas Cook.

Ibiza is voor iedereen
De zomermaanden juli en augustus staan in het teken van clubbing en spectaculaire party’s met
’s werelds meest populaire dj’s  maar zijn zeker ook geschikt voor mensen die lekker willen wandelen en ontspanning zoeken. Voor families met kinderen zijn er voldoende mogelijkheden zoals, waterparken, kartbanen en mega-speeltuinen. Ibiza stad is een ware trekpleister met talrijke restaurantjes en kleurrijke winkeltjes. Door de diversiteit van het eiland met haar ruim 70 verschillende stranden en baaitjes en de perfecte zomertemperaturen is het voor veel vakantiegangers geschikt.