was successfully added to your cart.

Winkelmand

In het najaar op studiereis met Thomas Cook!

Thomas Cook heeft haar studiereizen voor het najaar bekend gemaakt: reisagenten kunnen zich nu inschrijven voor een trip naar Lanzarote, of een combinatietrip naar Mallorca en Ibiza. En voor degenen die denken deze eilanden wel te kennen: think twice…

5 t/m 8 september: Lanzarote
Lanzarote is misschien wel het meest bijzondere eiland van de Canarische eilanden. Op dit vulkanische eiland met prachtige stranden kan men een geweldige vakantie beleven met veel diversiteit. “Zodra je voet op deze Spaanse bodem zet, zul je begrijpen waar wij het over hebben als we zeggen dat dit een unieke plek is, ook al denken velen dat zij de Canarische Eilanden al hebben gezien”, zegt Laura Scheel van het Thomas Cook Salesteam.

Reisagenten leren hier de belangrijkste accommodaties van Thomas Cook kennen en zullen het eiland verkennen zoals een toerist dat zou doen. Met huurauto’s worden de nodige plekjes aangedaan.

29 september t/m 4 oktober: Mallorca & Ibiza
The best of both worlds: waar Mallorca bekend staat als bestemming voor de zonaanbidder, heeft Ibiza het imago een echt feestparadijs te zijn. Beide eilanden hebben echter zoveel meer te bieden en Thomas Cook laat dat maar al te graag aan je zien! “Over het programma willen we nog niet teveel verklappen, maar een tipje van de sluier: we slapen op Mallorca in de nieuwe Cook’s Club, die in juni is geopend! En dat is echt een hotel om zelf te beleven…”.

Spanje nog altijd nummer één
Spanje is nog altijd een belangrijke bestemming voor Thomas Cook. Eerder dit jaar werd een uitgebreid investeringsprogramma bekendgemaakt, waardoor vele hotels zullen worden gerenoveerd en nieuwe hotels hun deuren zullen openen. De jarenlange kennis en ervaring van Thomas Cook op Spanje zal ook in deze studiereizen weer aan bod komen! Inschrijven kan via CooksInfo.