was successfully added to your cart.

Winkelmand

Categorie

Blogs

Blog Peter Fankhauser CEO Thomas Cook Group plc. wijziging in het dierenwelzijnsbeleid

Door | Blogs

18 maanden geleden hebben we ons dierenwelzijnsbeleid aangekondigd omdat we wisten dat we actie moesten ondernemen om ervoor te zorgen dat de attracties die we verkopen voldoen aan de verwachtingen die onze klanten van ons hebben. Het beleid was duidelijk – alle dierenattracties die we verkopen moeten 100% voldoen aan de ABTA dierenwelzijnsnormen, en deze werden geverifieerd door het laten uitvoeren van onafhankelijke audits. Lees meer

Dierenwelzijn – Een jaar later

Door | Blogs

Februari 2018: Iets meer dan een jaar geleden lanceerde Thomas Cook een nieuw dierenwelzijnsbeleid dat ons verplichtte om elke dierenexcursie die we overkopen te controleren – en te stoppen met het verkopen van excursies die niet voldeden aan de ABTA Global Welfare Guidance for Animals in Tourism.
Lees meer

Vakanties voor tieners.nl – Vakantie in Senegal, wat is mijn ervaring?

Door | Blogs, In de media

Senegal, The Africa life-experience!

Vakantie voor tieners is door Neckermann Reizen op pad gestuurd om jullie te laten zien, hoe het is om naar Senegal op vakantie te gaan. Het schijnt namelijk een fantastisch land te zijn om in het winterseizoen naar toe te reizen. Dit komt vooral vanwege het lekkere klimaat en de grote zandstranden. Ideaal dus voor een winterzonvakantie. Maar wat kun je verwachten van een vakantie in Senegal?

Ik ging een paar dagen mee met Neckermann Reizen naar Senegal en vertel je hier graag hoe mijn ervaring was.

Lees meer

Simone’s kitchen – Vijf dingen te doen in Senegal

Door | Blogs, In de media

Senegal
Om heel eerlijk te zijn had ik er weinig voorstelling bij toen ik ja zei tegen een bliksembezoek aan dit Afrikaanse land. Ik wist ongeveer waar het moest liggen maar daar hield het dan ook wel meteen bij op. Senegal (voor het geval jij het ook niet zo goed weet) ligt aan de westkust van Afrika. Gambia, iets bekender bij de meeste mensen, ligt eigenlijk ín Senegal. Even googlen voor het exacte plekje! Maar goed, Senegal dus…. Het is een bestemming die nog wat minder bekendheid geniet dan buurland Gambia.
Lees meer