was successfully added to your cart.

Winkelmand

Categorie

Good to know

Vakantiegeld al op? Op deze bestemmingen ga je nu zo voordelig mogelijk ertussenuit

Door | Good to know

Zodra het vakantiegeld binnen is, is het boeken geblazen. De vakantie is al helemaal uitgestippeld en nu kan het eindelijk worden vastgelegd. Het geliefde bedrag heeft uiteindelijk maar een week op je rekening gestaan. Voordeel? De spaarrekening blijft onaangetast. Als je het goed doet, tenminste. Bij een ander deel van de Nederlanders werkt dit proces averechts: het vakantiegeld wordt binnen een week gespendeerd aan andere zaken, maar even lekker ontspannen onder de zon maakt daar geen onderdeel van uit. Toch zijn er een aantal vakantiebestemmingen waar je nu voordelig op vakantie kan door last minutes met een heel voordelig prijsniveau. Dus ook als je vakantiegeld al lang en breed uitgegeven is, kun je nu tóch in het hoogseizoen nog weg.

Lees meer

Sunshine Sunday op komst voor Neckermann Reizen

Door | Good to know

Met kerst en oud & nieuw alweer even achter de rug, maken we ons op voor een koude periode die volgens de vele weervoorspellers op ons af gaat komen. Neckermann Reizen verwacht komende zondag weer een van de populairste boekingsdagen van het jaar. Het zal zowel online als op het callcenter de drukste dag zijn en er wordt minimaal een verdubbeling van de boekingen van een normaal weekend verwacht. Om hier als consument goed op voorbereid te zijn, onthult de reisorganisatie de volgende voorspellingen en verwachtingen.

Lees meer

Ook na januari je goede voornemens volhouden? Wij helpen je tijdens je vakantie!

Door | Good to know

2019 is begonnen! Heb jij al goede voornemens gemaakt? Helaas wordt bijna 80% van de goede voornemens niet behaald… Veel mensen vallen tijdens gezellige avondjes of vakanties snel terug in het oude ritme en dan ‘heeft het toch al geen zin meer’. Of toch wel? Met de Hotels & Resorts van Neckermann Reizen houd je je goede voornemens op vakantie wél vol! Sterker nog: het wordt makkelijker en leuker dan ooit.

Lees meer

Hogeschool Tio en Thomas Cook ontwikkelen bootcamp voor toerismestudenten

Door | Good to know

Hogeschool Tio en Thomas Cook hebben samen een bootcamp ontwikkeld en georganiseerd om derde- en vierdejaars studenten uit te dagen. De bootcamp focust zich op het benutten van potentieel binnen Thomas Cook Hotels & Resorts met betrekking tot ancillaries; toevoegingen aan de vakantie zoals transfers, ‘Kies je Kamer’ en verzekeringen.

De studenten werken in groepen van gemiddeld vijf personen aan een ‘real life’ case vanuit de reisorganisatie. Er wordt gewerkt aan cases voor de hotelmerken SENTIDO, SunConnect en Thomas Cook’s nieuwste hotelformules Cook’s Club en Casa Cook. De studenten gaan voor deze merken op zoek naar schaalbare en innovatieve ancillary ideeën om meer vraag te creëren naar het betreffende hotel.

Lees meer

Black Flyday Alert!

Door | Good to know

23 november is het Black Flyday bij Thomas Cook en Neckermann Reizen! Begin vast met de voorpret tijdens deze Amerikaanse feestdag, want op deze dag boeken reizigers een vakantie naar diverse bestemmingen tegen spectaculaire prijzen.

Lees meer