was successfully added to your cart.
Categorie

In de media

Vakanties voor tieners.nl – Vakantie in Senegal, wat is mijn ervaring?

Door | Blogs, In de media

Senegal, The Africa life-experience!

Vakantie voor tieners is door Neckermann Reizen op pad gestuurd om jullie te laten zien, hoe het is om naar Senegal op vakantie te gaan. Het schijnt namelijk een fantastisch land te zijn om in het winterseizoen naar toe te reizen. Dit komt vooral vanwege het lekkere klimaat en de grote zandstranden. Ideaal dus voor een winterzonvakantie. Maar wat kun je verwachten van een vakantie in Senegal?

Ik ging een paar dagen mee met Neckermann Reizen naar Senegal en vertel je hier graag hoe mijn ervaring was.

Lees meer

Simone’s kitchen – Vijf dingen te doen in Senegal

Door | Blogs, In de media

Senegal
Om heel eerlijk te zijn had ik er weinig voorstelling bij toen ik ja zei tegen een bliksembezoek aan dit Afrikaanse land. Ik wist ongeveer waar het moest liggen maar daar hield het dan ook wel meteen bij op. Senegal (voor het geval jij het ook niet zo goed weet) ligt aan de westkust van Afrika. Gambia, iets bekender bij de meeste mensen, ligt eigenlijk ín Senegal. Even googlen voor het exacte plekje! Maar goed, Senegal dus…. Het is een bestemming die nog wat minder bekendheid geniet dan buurland Gambia.
Lees meer

Reisgraag.nl – SunConnect concept van Neckermann

Door | In de media

Ben jij op zoek naar een resort dat geschikt is voor het hele gezin en willen jij en je gezinsleden altijd online zijn en in contact blijven met het thuisfront? Kies dan voor een van de SunConnect resorts van Neckermann. Deze resorts hebben verschillende activiteiten die gericht zijn op alle leeftijden en het hotel is uitermate geschikt voor mensen die graag online zijn. Benieuwd? Lees meer