was successfully added to your cart.

Winkelmand

Categorie

Persberichten

Cook’s Club opent nieuwste hotel in het hartje van Rhodos-stad

Door | Persberichten

Thomas Cook heeft zijn achtste Cook’s Club hotel geopend – een 18-kamer stadshotel in het hart van de oude binnenstad van Rhodos. Dit is het laatste hotel dat Thomas Cook deze zomer zal openen. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van vele hotelopeningen, wat aangeeft dat de reisorganisatie in een hogere versnelling is getreden om de strategie verder te implementeren.

Lees meer

Neckermann Reizen komt met nieuwe inzichten van vakantievierende Nederlanders en andere Europeanen

Door | Persberichten

De Thomas Cook Group (waar Neckermann Reizen onderdeel van is) heeft grootschalig onderzoek gedaan in 9 Europese landen (totaal 32.500 respondenten). Uit deze enquête, waar ca. 1500 Nederlandse Neckermann klanten aan hebben deelgenomen, komen interessante reistrends naar voren die de blik op vakantie vieren vernieuwen.

Wat niet nieuw is: we houden van de zon (maar wel tegen een mooie prijs). De hoogste prioriteit voor de vakantiegangers, zelfs belangrijker nog dan de prijs, is nog steeds het weer. Met 71% prijkt ‘goed weer’ tijdens de vakantie het hoogst op het vakantiewensenlijstje.

Lees meer

Nederlanders zijn het kwakkelweer zat en boeken massaal hun vakanties naar de zon

Door | Persberichten

De jaarlijks terugkerende boekingspiek tijdens de geijkte vroegboekperiode (december, januari en februari) bleef dit jaar langer uit; de vakantieboekingen kwamen moeizaam op gang. De zomer van vorig jaar was fantastisch qua weer en velen hebben langer gewacht met boeken om te zien of zich dat dit jaar zou herhalen. Nu de voorjaarszon op zich laat wachten en het Nederlandse weer definitief ‘kwakkelweer’ genoemd kan worden, willen Nederlanders ervoor zorgen dat ze straks toch nog naar de zon kunnen. Dit zorgt voor een heuse inhaalslag in zomervakantieboekingen. Neckermann Reizen registreert nu een groei van meer dan 20% in vergelijking met een jaar geleden. “Zelfs de maand juni, die doorgaans minder populair is, laat nu een sterke groei zien en de eerste zonvakantiebestemmingen beginnen vol te lopen met verblijven in juli en augustus”, stelt de reisorganisatie vast.

Lees meer

De beste steden in Europa om een terrasje te pakken

Door | Persberichten

Met de terrasverkiezingen in Nederland in volle gang en de zon die voorzichtig tevoorschijn komt gaat het bij menig Nederlander kriebelen en hoor je steeds vaker om je heen: “even een terrasje pakken?” We bestellen het liefst koffie met een stuk appeltaart, of een biertje als het aan het einde van de dag is.

Wij hebben daarom de 5 beste steden om ‘een terrasje te pakken’ voor je op een rij gezet. Inclusief de ultieme tips van onze lokale collega’s en vrienden! In de geliefde Zuid-Europese landen is de zon over het algemeen meer aanwezig! En als dat niet het geval is, dan is een terrasje pakken in een nieuwe stad toch vaak een stuk leuker. Lees meer