print deze pagina

Nominaties & vakprijzen

Neckermann commercial Sterallures kwartaalwinnaar Ster Gouden Loeki 2016

De Neckermann Commercial Sterallures is gekozen tot kwartaalwinnaar van Ster Gouden Loeki! Elk kwartaal worden er honderden commercials uitgezonden waaruit 10 kwartaalwinnaars worden gekozen door een onafhankelijk publiekspanel van GFK. Aan het einde van het jaar zijn er 40 winnaars die opnieuw voorgelegd worden aan het publiekspanel. Daar komt de TOP10 van 2016 uit waarop het Nederlands publiek online kan stemmen. Uiteindelijk wordt de uitslag van het publiekspanel en het Nederlands publiek gewogen en komt er één winnaar van de Ster Gouden Loeki Award 2016 

Loeki

Zoover Award 2014 voor populairste autovakantie aanbieder Vrij Uit:

Tom met de Zoover award 2014

Dit jaar stemden maar liefst 175.000 Nederlanders via de vakantie beoordelingswebsite Zoover voor Vrij Uit als meest populaire autovakantie aanbieder.

Thuiswinkelaward:

Reisorganisatie Neckermann is dit jaar de trotse winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL 2013. De belangrijkste Ecommerce prijs van Nederland. Met het winnen van deze prijs heeft Neckermann, in de categorie Reizen en Vrije tijd, Vakantieveilingen.nl van de troon weten te stoten.
De stichting Thuiswinkel award is een initiatief van thuiswinkel.org. Dit hoort bij Thuiswinkel Waarborg wat het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet in Nederland is.

Thuiswinkelaward1

Reisveren:
Jaarlijks deelt het Nederlandse reisvakblad ‘TravMagazine’ de zogenaamde ‘Veren’ uit. Deze veren gaan naar reisondernemingen die - volgens de ANVR-reisbureaus - het beste aanbod bieden in een bepaalde categorie. De Veren worden in de branche gezien als belangrijke en prestigieuze vakprijzen. De merken van Thomas Cook Nederland werden in de afgelopen jaren reeds meerdere malen genomineerd en mochten ook regelmatig een ‘Veer’ in ontvangst nemen.

logo veer- reisrevue

 

ZOOVER awards:

Duim van Zoover

Elk jaar kunnen bezoekers van de vakantie beoordelingswebsite Zoover stemmen in een aantal categorieen op hun favoriete websites. In 2013 werd Neckermann voor de derde keer op rij bekroond met een Zoover Award als meest populaire all round touroperator.

In 2013 ontving Vrij Uit maar liefst 2 awards; voor meest populaire autovakantieaanbieder, maar ook voor meest populaire wintersportaanbieder. werd


WUA webperformance

Wanneer respondenten zich online oriënteren op een camping in Frankrijk,
wordt de website van Vrij Uit verreweg het vaakst als favoriet aangewezen. Dat blijkt uit de Web Performance scan die WUA! in maart 2011 uitvoerde.

Vrij Uit team neemt oorkonde in ontvangst

© Copyright Thomas Cook 2017