print deze pagina

Normen en Waarden

Thomas Cook visie
Wij doen er alles aan om de dromen van onze klanten waar te maken! Hierbij hebben wij maar één doel voor ogen: onze klanten een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Thomas Cook Group waarden (Code of Conduct)

• Als één team succesvol zijn. We ondersteunen en vertrouwen elkaar, en we werken als één, wereldwijd goed presterend team.
• Leveren voor onze klanten. We hebben tot doel de momenteel best mogelijke klantervaring te leveren door meerwaarde, flexibiliteit en keuzemogelijkheden te bieden terwijl we tegelijkertijd innoveren om aan nieuwe toekomstige behoeften van onze klanten te kunnen voldoen.
• Betrokkenheid van iedereen nastreven. We zijn van mening dat de medewerkers
van Thomas Cook de kern van ons succes zijn. We vinden het belangrijk elkaar te stimuleren en te inspireren, we komen met ideeën en we zorgen ervoor dat we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben.
• Resultaatgericht zijn. We zijn flexibel en vastbesloten succes  te hebben. We voelen ons verantwoordelijk om daadkrachtige, op feiten gebaseerde, snelle beslissingen voor blijvende waarde te nemen.
• Integer handelen. We hanteren in ons werk en bij onze contacten met klanten, partners, belanghebbenden en collega’s de hoogste ethische standaarden en de grootst mogelijke transparantie. We komen onze verplichtingen na en zijn eerlijk en betrouwbaar.

© Copyright Thomas Cook 2017