Thomas Cook

Thomas Cook Group plc. is één van ’s werelds toonaangevende reisorganisaties met een omzet van £ 7,8 miljard in het jaar eindigend op 30 september 2016. Thomas Cook wordt ondersteund door 22.000 medewerkers en werkt vanuit 16 verschillende landen. Het is de nummer één of twee in al deze landen. Thomas Cook Group plc’s aandelen zijn genoteerd op de Londense beurs (TCG)

Over Thomas Cook

In 1841 heeft  Thomas Cook de basis gelegd voor de huidige toeristische sector. Hij was een visionair en een pionier, die de behoefte van de klant vooropstelde en steeds streefde naar verbetering.

Over Thomas Cook

Strategie

Het ‘Customer at our Heart’ principe vormt de basis van onze strategie voor winstgevende groei. We weten dat tevreden klanten zeer waarschijnlijk opnieuw kiezen voor Thomas Cook en ons aanbevelen bij familie en vrienden.

Strategie

Management Thomas Cook

–          Martijn van Strien, Financieel Directeur
–          Petra Tiel, Manager HR
–          …

Over het management

Beloftes en waarden

Customer at our Heart Visie: De meest geliefde reisorganisatie te zijn
Waarden van de organisatie
– Altijd met hart en ziel
– Draag de slippers van de klant
– Wij zijn één Thomas Cook

beloftes en Waarden

Facts & Figures Nederland

Thomas Cook Nederland is onderdeel van Thomas Cook Group plc, één van ’s werelds toonaangevende reisorganisaties ter wereld met haar hoofdkantoor in Londen, Engeland. Tot Thomas Cook Nederland behoren de reismerken Thomas Cook en Neckermann Reizen. Op het hoofdkantoor in Hoofddorp zijn circa 202 mensen werkzaam.

Facts & Figures

Duurzaam Toerisme

Thomas Cook biedt grenzeloze kansen voor mensen om nieuwe ervaringen te beleven, nieuwe culturen te ontdekken en fantastische herinneringen te creëren. We begrijpen echter dat onze activiteiten invloed hebben op de wereld; zowel bij het creëren van werkgelegenheid dat zorgt voor economisch voordeel als het schaden van het milieu.

Duurzaam Toerisme

Martijn van Strien

Financieel Directeur

Olger Kistemaker

Distributie & Marketing Directeur

Jacco Tas

Directeur Differentiated & Complementary business

Petra Tiel

Manager HR

Mireille Bakker

Manager Customer Contact

Hanita van der Meer

PR Specialist & Woordvoerder