print deze pagina

Reisleiding

Wil je onze gasten op hun vakantiebestemming een zorgeloze vakantie bezorgen? Dan ben je van harte welkom bij ons wereldwijde team van ruim 1000 enthousiaste internationale medewerkers. Je treedt als reisleider (hostess) in dienst van Thomas Cook In Destination Service (IDS), de grootste Europese service organisatie in de toeristische sector.

Onze reisleiding is op de vakantiebestemmingen het visitekaartje van de onderneming. Als reisleider ben je het aanspreekpunt voor onze gasten en bezorg je hen een zorgeloze vakantie. Wij bieden jou een interessante en uitdagende baan, binnen een gezonde en sterke internationale organisatie.

Heb je een passie voor toerisme en belangstelling voor werken in het buitenland? Voor meer informatie over banen in het buitenland kijk je op http://jobs.thomascook.be . Hier kun je nu solliciteren op de vacatures voor het volgende zomerseizoen. Voor aanvullende informatie kun je ook contact opnemen met: destinationsupport.recruitment1@thomascook.com

Jaarlijks hebben wij ongeveer 100 nieuwe medewerkers nodig. Uiteraard spreek je vloeiend Nederlands, Engels en zo mogelijk ook Frans of Duits.

 

© Copyright Thomas Cook 2017