was successfully added to your cart.

Winkelmand

smartline Pocillos Playa haalt Zoover Gold Award binnen

Door 10 januari 2019Persberichten

Hotel smartline Pocillos Playa op Lanzarote, onderdeel van Thomas Cook Hotels & Resorts, is op de Vakantiebeurs gehuldigd met een Zoover Gold Award. Het hotel schaart zich daarmee bij de beste accommodaties in Europa.

Het hotelconcept smartline staat bekend als een kwalitatief hotel tegen een betaalbare prijs. De hotels hebben alles wat de reiziger nodig heeft; niet meer, niet minder. Alle smartline hotels hebben 3- of 4-sterren, waardoor de reiziger voor deze betaalbare prijs wel verzekerd is van een verzorgde, kwalitatieve vakantie met oog voor detail.

Thomas Cook Hotels & Resorts zet bij de ontwikkeling en uitwerking van haar hotelconcepten de klant centraal, waardoor het goed aansluit op de beoogde doelgroep.

smartline Pocillos Playa ligt op Lanzarote, een van de populairste vakantiebestemmingen voor Thomas Cook. Het hotel is onlangs helemaal opgefrist en met het moderne design is het geliefd onder vele reizigers. Met een algemene beoordeling van een 9.2 en daaropvolgend de Zoover Gold Award wordt het hotel daar nu rijkelijk voor beloond. “Deze Zoover Gold Award is wederom een prachtige erkenning voor onze eigen hotels die letterlijk en figuurlijk in het hart van onze strategie staan”, vertelt Ronald van Bruchem, Manager Business Development, “Ik ben daar persoonlijk hartstikke trots op want hiervoor zetten we ons met z’n allen in. Ik vind het fijn dat ik vandaag namens de Nederlandse hoteldirecteur van smartline Pocillos Playa de award in ontvangst van mag nemen”.

 

Op de foto vlnr Christophe Lievens (Retail en Marketingmanager voor Hotels & Resorts) en Ronald van Bruchem