print deze pagina

Vrij Uit Marketing

Vrij Uit voert diverse marketing campagnes gedurende het jaar.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze marketingacties schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.

Enkele voorbeelden van marketing campagnes:

Vrij Uit Last minute acties

Vanaf donderdag 19 mei 2016 staat Vrij Uit geheel in het teken van last minute autovakanties. Klanten profiteren van de beste deals op alle belangrijke bestemmingen onder het thema Zon Zoeker Deals met kortingen oplopend tot wel 40%.

zonzoeker VU LM


Vroegboekcampagne Vrij Uit
Van maandag 14 december t/m zondag 14 februari loopt de Vrij Uit vroegboekcampagne, die ook dit jaar weer in het teken staat van Korting stapelen.

Korting stapelen! Haal meer uit je vakantiebudget! Stapel bijvoorbeeld vroegboekkorting op kinderkorting op verblijfskorting en profiteer van kortingen tot wel 50%!

afbeelding-dm VU

Citytrips najaar 2015
Van 9 oktober t/m 1 november extra aandacht voor Citytrips bij Vrij Uit.

02730_stnl_nm_bannerset1_citytrips_facebook-806x806 Citytrips focus 


Vrij Uit is haar last minute campagne 2015 begonnen
web-0252899_ECOM_TC_VU_LastMinute_227x151-2 

Vrij Uit is haar zomercampagne 2014 begonnen
GBL-Korting-Stapelen-03

Vrij Uit bied diverse kortingen zoals bijvoorbeeld de vroegboekkorting, kinderkorting, verblijfskorting etc. Nu is het mogelijk om deze kortingen allemaal op elkaar te stapelen en kan dit oplopen tot 50% korting voor mensen die vroeg boeken.

00597_LOUNGEBED_Abri_VrijUit_Kortingstapelen_1185x1750mm_20pr_MaS_LR

Vrij Uit wintersport campagne

Kampioen in wintersport VU 2011

Vrij Uit bied u de beste wintersportaccommodaties. Hiervoor wint Vrij Uit al jaren de Veer, dit is een reisvakprijs voor de wintersportspecialist. Vrij Uit kijkt vooral naar wat de klant verlangt van zijn of haar wintersportaccommodatie. Deze campagne wordt ondersteund op de radio met de volgende radiocommercial.
 Vrij_Uit_Wintersport_R20.mp3


De zomercampagne van Vrij Uit, tot wel 40% korting op onze zomervakanties

Het afgelopen jubileumjaar was zo’n groot succes dat we nog één seizoen lang feest vieren omdat Vrij Uit 40 jaar bestaat en dat vieren we wederom met vele kortingen tot wel 40% op onze vakanties. In elke brochure kan je aan het jubileumlogo herkennen waar een jubileumkorting geldt. Op de website herken je de jubileumkortingen aan een vlaggetjeslogo. We zetten diverse media in om dit kenbaar te maken. TV campagne starten op de volgende zenders: RTL 4,5,6,7 / SBS6, Veronica, NET 5. Daarnaast zal er op Marktplaats weer een grote online campagne starten, versturen we diverse direct mailings en e-mailings en verschijnen er jubileumkranten.

 VrijUit_Camping_DM_Hi_.pdf

 

 Vive_la_France

 VrijUit_DM_VoorjaarsSale_VZ

 

© Copyright Thomas Cook 2017