print deze pagina

Vrij Uit

Geschiedenis
Vrij Uit is een moderne organisatie met een waardevol erfgoed. Het bedrijf werd in 1963 opgericht als dochteronderneming van Shell en werd in 1983 een volle dochter van de ANWB. Sinds 1997 maakt Vrij Uit onderdeel uit van de internationale Thomas Cook Group PLC, één van de grootste reisorganisaties ter wereld met haar hoofdkantoor in Londen, Engeland.

Vrij Uit is een open, eerlijke en betrokken reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in autovakanties. Dit omvat naast autovakanties ook wintersportvakanties, citytrips, short breaks en campingvakanties. De filosofie van de reisorganisatie is haar klanten te willen helpen om de beste vakantiekeuze te maken voor het hele reisgezelschap. Kernwaardes daarbij zijn: eigentijds, betrouwbaar, authentiek, behulpzaam en persoonlijk.  

Vrij Uit richt zich met haar vakantie-aanbod op een brede doelgroep, maar gezinnen hebben duidelijk een streepje voor. Bijna een half miljoen klanten kiest er jaarlijks voor om de vakantie door Vrij uit te laten verzorgen.

Productaanbod
Vrij Uit weet, door haar meer dan veertig jaar ervaring in de reismarkt, de beste vakantiebestemmingen binnen Europa te vinden en heeft deze voor haar klanten ondergebracht in een breed assortiment, waaronder een uitgebreid aanbod aan Top-campings. Maar ook voor citytrips, hotelarrangementen en vakanties in bungalow- en pretparken kunnen vakantiegangers bij Vrij Uit terecht. Daarnaast is Vrij Uit al jaren marktleider op het gebied van wintersportvakanties en heeft zij ook in dit vakantiesegment een zeer uitgebreid aanbod in de meest populaire ski-oorden en daarbuiten. 

Verkoopkanalen
Vrij Uit verkoopt haar reizen via nagenoeg alle bij het ANVR aangesloten reisbureaus in Nederland. Daarnaast wordt tegenwoordig ruim 50% van de reizen verkocht via www.vrijuit.nl en het eigen customer contact center. Vrij Uit brengt jaarlijks een range brochures uit, waarin het reisaanbod voor het zomer- en winterseizoen is opgenomen. Het aanbod op de website, dat overzichtelijk en met uitgebreide zoekmogelijkheden wordt gepresenteerd, verandert continu doordat Vrij Uit het hele jaar door inspeelt op veranderingen in de vraag van de klant. Ondersteuning bij de verkoop via de website kan 24 uur per dag via chat, mail en social media kanalen.


facebook   twitter   youtube

© Copyright Thomas Cook 2017