print deze pagina

SEA AdWords Specialist

terug naar overzicht

Voor ons Online Marketing team, zijn wij op zoek naar een:

 

SEA AdWords Specialist m/v

(fulltime)

 

Als SEA AdWords Specialist ben je verantwoordelijk voor de paid search campagnes. Je werkt hierbij nauw samen met in eerste instantie de SEA Marketeer, maar zeker ook met de andere collega’s binnen het Online Marketing team.

 

Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen via SEA. Je bent betrokken bij de opzet van de SEA strategie voor alle merken van TCN. Je schrijft advertentieteksten, ontwikkeld campagnes en optimaliseert relevante keywords. Daarnaast stuur je op resultaat door het monitoren van campagnes en het analyseren en optimaliseren ervan. In deze functie rapporteer je aan de Online Marketing Manager.

 

Functie-eisen:

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring met name met het zelfstandig opzetten van conversie verhogende campagnes. Werken in een dynamische omgeving met grote aantallen campagnes en substantiële budgetten is je toevertrouwd. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt uitgebreide kennis van SEA, SEA tools en de techniek. Je bent analytisch sterk en hebt uitgebreide kennis van analyse tools, zoals Google Analytics en Google Webmaster en kunt zelfstandig rapporten maken. Ervaring met Doubleclick, travelsector en GAP certificering zijn een pré.

 

Je bent pro-actief en hebt affiniteit met nieuwe media. Je bent commercieel ingesteld en in staat om een pragmatisch te werken. Nederlands en Engels beheers je uitstekend in zowel woord als geschrift.

 

Reacties

Wij bieden voor deze functie een prettige, informele werksfeer in een enthousiast team bij een zeer dynamische organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij werken bij een reisorganisatie met spirit en voldoe je aan bovengenoemde criteria? Reageer dan nu op deze vacature via de link. Voor meer informatie kun je bellen met onze afdeling HRM op nummer 023-513 51 50. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over deze vacature

Categorie:Hoofdkantoor
Functie:E-Commerce
Locatie:Hoofddorp
Aanstelling:3-5 jaar ervaring
Duur:Contract
WerkurenFull-time
Werkdag:Dag
Contact persoon:Afdeling HRM
+31 23 5135150

reageer nu op deze vacature
© Copyright Thomas Cook 2017