Op deze website krijg je een impressie van Thomas Cook Nederland als werkgever. Onderstaand vind je nog een aantal onderwerpen die je mogelijk ook interesseren als je bij ons aan de slag wilt.

Arbeidsduur
Voor een groot aantal vacatures is het mogelijk parttime te werken bij Thomas Cook Nederland. Een groot deel van onze huidige collega’s heeft gekozen voor een deeltijdbaan die goed aansluit bij hun privé-situatie.

Werk en privé
Naast een baan waar je energie van krijgt, is het ook goed om tijd te hebben voor ontspanning. Bij Thomas Cook Nederland heb je minimaal 24 vakantiedagen per jaar en 6,5 adv-dagen bij een fulltime baan. Voor werkende ouders kennen wij de mogelijkheid om ouderschapsverlof op te nemen. Indien nodig kun je gebruik maken van zorgverlof.

Beloning
Onze salarissen zijn marktconform te noemen en samen met het pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen wij jou een interessant aanbod doen. Door middel van onze personeelskorting kun je zelf voordelig op vakantie met ons eigen vakantie-aanbod. Reis je met het openbaar vervoer dan worden deze reiskosten vergoed. Ook is er een tegemoetkoming in de reiskosten voor mensen die met eigen vervoer reizen. Ook aan de periode ná je carrière is gedacht door middel van een prima pensioenregeling. Binnen Thomas Cook Nederland is de CAO voor de Reisbranche van toepassing. Wanneer je alles wilt weten over deze CAO, kun je de digitale versie lezen op: www.reiswerk.nl

Ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling en werksfeer zorgen voor meer plezier in het werk en een verbetering van jouw toekomstmogelijkheden. Thomas Cook Nederland ontwikkelt zich continu en jij hebt de mogelijkheid mee te groeien. Je talent ontwikkelen kan onder meer door deel te nemen aan vernieuwende projecten en het volgen van interne opleidingen. Je functie biedt voldoende uitdaging en daarnaast zijn er interne doorgroeimogelijkheden, zowel op nationaal als internationaal gebied.

Sollicitatieprocedure
Heb jij een interessante vacature bij ons gevonden en/of ben jij er van overtuigd dat jouw kennis en ervaring een aanvulling zijn op ons team? Klik dan op de button ‘solliciteren’ onderaan een vacature. Na het invullen van een kort sollicitatieformulier kun je meteen je C.V. en een motivatiebrief uploaden. De afdeling Human Resource Management én de direct leidinggevende hebben toegang tot jouw sollicitatiegegevens. Binnen enkele dagen mag je van ons een reactie verwachten. Afhankelijk van de functie kunnen er meerdere gespreksrondes plaatsvinden. Wanneer wij met elkaar in zee willen, volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. In dit gesprek wordt je precies verteld wat allemaal bij een dienstverband bij Thomas Cook Nederland thuis hoort.

Bereikbaarheid hoofdkantoor
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp en is zeer goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als per openbaar vervoer. Vanaf het NS station Hoofddorp loop je in ongeveer 10 minuten naar ons kantoor aan de Spicalaan 41. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de inpandige parkeergarage.

Contact
Voor meer informatie over specifieke vacatures kan je contact opnemen met onze afdeling Human Resource Management op 023 513 51 50