A little bit about me

“Diverse studies en werkervaring opgedaan in de vakantie- & vrijetijdssector. Thans praktisch woonachtig naast de landingsbaan van Rotterdam-The Hague Airport samen met vrouw en kind. Elke dag door werk en fysiek, met plezier, geconfronteerd met vliegen en vakantie”.

Why I love what I do

“Doen waar je van houdt? Maak van je hobby jouw beroep of werk met hetgeen waarvan jouw hart sneller gaat kloppen. Al sinds mijn eerste herinnering verslingerd aan het nieuwe en onbekende, aan cultuur, natuur, van lekker weer tot sneeuw, van georganiseerde luxe tot ‘op de bonnefooi’ ongebreideld reizen; maar tijd en geld te weinig. Daarom als student gaan werken in de branche welke dat kan bieden en er nooit meer uit gegaan. Nu met bijna 50 bezochte landen (verspreid over dik 65 reizen in minder dan 15 jaar) nog altijd op zoek naar een volgend avontuur.  Er zijn plaatsen genoeg die ik (nog) niet heb gezien, maar er zit ook een serieuze business achter al dat moois”.

“Het is niet alleen maar slippers en ski’s. De markt is continue in beweging. Klassieke distributiemodellen en moderne IT oplossingen worden continue uitgedaagd zichzelf te verbeteren door de gehele keten heen van vraag tot vakantie. Dit doen wij samen met retailpartners zowel online als in de winkelstraat. Dat speelveld mag ik mijn werkveld noemen en samen met mijn collega’s probeer ik dagelijks mooie vakanties te verkopen aan onze gasten via verschillende distributiekanalen”.