A little bit about me

“Mijn naam is Wouter Strockmeijer en ik ben coördinator van het SAT team, wat staat voor Special Assistance Team. Ons team wordt ingezet bij crisis situaties om de klant te ondersteunen, te informeren en te begeleiden. In het SAT team zitten collega’s van veel verschillende afdelingen en disciplines die in geval van crisis allemaal hun werk laten vallen en direct inzetbaar zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat we in het weekend aan de slag moeten om onze klanten te helpen”.

Why I love what I do

“Het is fantastisch om te zien dat zoveel collega’s belangeloos alles aan de kant schuiven om in geval van crisis onze klant te helpen. Zo zijn we regelmatig actief bij allerlei calamiteiten (denk bijvoorbeeld aan de coup in Turkije of de aardbeving op Kos) om onze gasten op de hoogte te houden, vragen te beantwoorden en klanten op andere manieren te ondersteunen”.

“Elke crisis maar ook ieder persoon is anders. Zo ook onze gasten, dit maakt de inzet bij het SAT team heel divers. Het geeft veel voldoening om in tijden van tegenslag een verschil te kunnen maken voor de klant. Daarnaast schept het oplossen van een crisis een band tussen alle SAT leden. Vanaf het moment dat we ingezet worden, is het vol gas geven en wanneer de crisis bezworen is, geeft dit een sterk gevoel van saamhorigheid. Ik ben dan ook erg trots op ons SAT team”.