A little bit about me

“Mijn carrière speelt zich tot de dag van vandaag af in de reisbranche, als je het mij vraagt een zeer interessante en dynamische branche om in te werken. Na werkzaam te zijn geweest bij diverse reisorganisaties, ben ik sinds medio 2016 aan de slag bij Thomas Cook op de afdeling Yield. Samen met mijn gezin woon ik in Rhoon, een dorp onder de rook van het mooie Rotterdam.”

Why I love what I do

Geen dag hetzelfde, ieder seizoen vol uitdagingen die creativiteit, ervaring en een gezonde dosis boerenverstand vragen onderbouwd met veel data, waarbij je direct invloed hebt op het bedrijfsresultaat. Wie wil dit niet!

Als Yield Manager is het mijn taak om de gecontracteerde vluchten en hotelbedden optimaal te verkopen. Vanuit klantperspectief gezien “hun gewenste vakantie op het juiste moment aanbieden tegen de prijs die zij hiervoor bereid zijn te betalen”. Om dit mogelijk te maken zijn er vele wegen naar Rome die leiden tot het optimale resultaat. We profiteren van een gave Revenue Management tool, waaraan ik sinds mijn komst bij Thomas Cook aan heb mogen meewerken.

Als Yield Manager opereer ik in het hart van de organisatie en werk ik samen met vele betrokken en gepassioneerde (inter)nationale collega’s & partners. Dit zorgt voor mooie uitdagingen en leuke contacten.

Bij Thomas Cook wordt hard gewerkt, maar is ruimte voor een grap en een grol. Dit vind ik belangrijk, want dit zorgt voor de nodige ontspanning en plezier.”