Wil je onze gasten op hun vakantiebestemming een zorgeloze vakantie bezorgen? Dan ben je van harte welkom bij ons wereldwijde team van enthousiaste internationale collega’s. Je treedt als reisleider (hostess) in dienst van Thomas Cook In Destination Management (iDM), de grootste Europese service organisatie in de toeristische sector.

Onze reisleiding is op de vakantiebestemmingen het visitekaartje van onze organisatie. Als reisleider ben je het aanspreekpunt voor onze gasten en bezorg je hen een zorgeloze vakantie. Wij bieden jou een interessante en uitdagende baan, binnen een gezonde en sterke internationale organisatie.

Heb je een passie voor toerisme, wil je alles in het werk stellen om de gasten te ontzorgen en heb je belangstelling voor werken in het buitenland? Jaarlijks hebben wij meerdere nieuwe collega’s nodig. Uiteraard spreek je vloeiend Nederlands, Engels en zo mogelijk ook Frans of Duits.

Voor meer informatie over banen in het buitenland kijk je op careers.thomascook.com. Hier kun je nu solliciteren op de vacatures voor het volgende zomerseizoen.

Voor aanvullende informatie kun je ook contact opnemen met: destinationsupport.recruitment1@thomascook.com