Voor onze afdelingen Communicatie en Business Development van vliegvakanties zijn wij op zoek naar een enthousiaste:/p>

STAGIAIR(E) (M/V)

Het kleine, dynamische team van Business Development houdt zich bezig met ontwikkelen en innoveren van vliegvakanties binnen Thomas Cook Nederland en de afdeling Communicatie zorgt voor duidelijke communicatie zowel in- als extern en is altijd op zoek naar PR haakjes om Thomas Cook en Neckermann Reizen nog meer op de kaart te zetten.

Binnen Business Development is de rode draad het optimaliseren van het aanbod en het creëren van een unieke vakantiebeleving voor onze gasten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel alsmede aandacht voor de eigen Hotels & Resorts waarmee Thomas Cook zich onderscheidt in de markt. In de dagelijkse werkzaamheden is er een nauwe samenwerking met overige disciplines in de organisatie zoals Yield, Marketing, Sales, Customer Experience en E-Commerce. Daarnaast is er veelvuldig contact op internationaal binnen Thomas Cook Group.

Binnen de afdeling Communicatie is alles erop gericht om al het nieuws en innovaties van het reisbedrijf te communiceren naar de interne collega’s, retail partners en media. Daarnaast is creatief denken een pre zodat alle PR mogelijkheden optimaal benut kunnen worden.

Wie ben jij?
Jij bént een vrolijke noot en kráákt ook graag eens een noot; je hebt humor, want daar hebben we nooit teveel van. Je bent een creatieve denker en een actieve doener. Je beschikt over een gezonde dosis analytisch vermogen en administratief werk op z’n tijd schrikt jou niet af.

Communiceren doe je graag en foutloos. Met je open karakter stap je zonder moeite op collega’s af; je bent echt een ondernemend type met een ‘get things done’ mentaliteit en oog voor kwaliteit. Je bent gedreven en tevens flexibel, vakantie vieren gebeurt immers ook niet alleen tussen negen en vijf. Je haalt voldoening uit een dynamische omgeving en neemt graag zelf initiatief. Je bent per september beschikbaar voor een periode van ca. 5 maanden.

Reacties
Zie jij een match en wil jij stage lopen bij een reisorganisatie met spirit en voldoe je aan bovengenoemde criteria? Reageer dan nu op deze vacature via de link. Voor meer informatie kun je bellen met onze afdeling HRM op nummer 023-513 51 50. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  • Categorie: Hoofdkantoor
  • Stage: Communicatie en Business Development
  • Locatie: Hoofddorp
  • Duur: Contract
  • Werkuren: Full-time
  • Werkdag: Dag
  • Contact persoon: Afdeling HRM
    +31 23 513 5150

Solliciteer direct