Voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp, zijn wij op zoek naar een commerciële, zelfstandige en enthousiaste:

Commercial Manager (m/v)
(32-40 uur)

Als Commercial Manager ben je de spin in het web tussen de Product afdeling, Marketing en E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de commerciële resultaten op basis van de afgesproken targets. Je zet product- en commerciële targets om naar online marketing doelstellingen en je zorgt voor de optimalisatie van de resultaten over de aangeboden producten heen.

Je ondersteunt de afdeling Yield door het maken van vergelijkingen tussen Thomas Cook / Neckermann.nl en de concurrentie op het gebied van de aangeboden producten en prijssetting. Je signaleert kansen en probleempunten in de commercie en zorgt dat deze worden opgepakt.

Je hebt herhaaldelijk overleg met het site editing team en merchandising om de afstemming met de afdeling Yield en de collega’s van Channel management te waarborgen en de juiste commerciële focus aan te brengen. Tevens coördineer je de implementatie van online campagnes in de online channels en website.

In deze functie rapporteer je aan de Commercial Owner E-commerce.

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding (bij voorkeur een marketing, commerciële en/of communicatie opleiding), heeft minimaal 5-7 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol in een commerciële organisatie en beschikt over kennis en ervaring met content management, database-structuren en E-commerce procedures. Je hebt een gedegen kennis van online marketing kanalen (SEO, SEA etc.), maar daarnaast ook brede ervaring met business intelligence tools (zoals Tableau, Google Analytics) en content management systemen. Je bent gewend om zelfstandig en proactief te werk te gaan en je beschikt over goede communicatievaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Verder verwachten wij uitstekende kennis van Excel en is basiskennis van HTML een pré en ben je beschikbaar voor consignatiediensten (tijdens piekperiodes) om in te kunnen grijpen bij incidenten.

Draag jij de klant in het hart, ben je gedreven om met het team het gewenste succes te behalen en herken jij je in voorgaande, dan ben jij wellicht de juiste kandidaat voor deze rol.

Reacties

Wij bieden voor deze functie een prettige, informele werksfeer in een enthousiast team bij een zeer dynamische organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij werken bij een reisorganisatie met spirit en voldoe je aan bovengenoemde criteria? Reageer dan nu op deze vacature via de link. Voor meer informatie kun je bellen met onze afdeling HRM op nummer 023-513 51 50. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  • Categorie: Hoofdkantoor
  • Functie: Ecommerce
  • Locatie: Hoofddorp
  • Aanstelling: minimaal 5/7 jaar relevante werkervaring
  • Duur: Contract
  • Werkuren Full-time
  • Werkdag: Dag
  • Contact persoon: Afdeling HRM
    +31 23 513 5150

Solliciteer direct