was successfully added to your cart.

Winkelmand

Zeemeermin zwemles in Sunwing hotels aankomende winter

“Mermaiding”,  de nieuwste rage die Europa verovert, wordt aankomende winter aangeboden in de familievriendelijke Sunwing Resorts. Thomas Cook en Neckermann Reizen geven hun gasten de gelegenheid om kennis te maken met deze trend tijdens de winterzon vakantie. 


De lessen van 45 minuten worden direct geboekt in het hotel en wordt gegeven door  speciale zweminstructeurs. De les is geschikt voor kinderen (en volwassenen) die minimaal 25 meter aaneengesloten kunnen zwemmen en kunnen duiken en springen in een diep bad. Een les van 45 minuten kost € 55,- per persoon en is te boeken bij de deelnemende Sunwing Resorts.

“We innoveren doorlopend ons activiteitenprogramma en kijken daarbij wat kinderen graag doen. Het ontdekken van de magie van zeemeerminnen (en de zeemeermannen) past perfect in de familievriendelijke filosofie van de Sunwing Resorts. De activiteit wordt op dit moment al veel  geboekt in de Sunwing hotels die dit deze zomer al aanbieden en ouders zijn net zo enthousiast als de kinderen om mee te doen!” aldus Ronald van Bruchem, manager business development bij Thomas Cook Nederland.

Na een succesvolle proef in Sunwing Arguineguin afgelopen winter, volgt deze zomer de introductie in diverse Sunwing Resorts die helaas nog niet op de Nederlandse markt aangeboden worden. In de winter echter, zullen de Sunwing Resorts in Bangtao, Kamala en Arguineguin de lessen van half december tot begin maart aanbieden. Dit betreft zeemeerminlessen voor beginnende en gemiddelde zwemmers, van vier jaar oud tot volwassenen. Er zijn ook privé lessen beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden die hun techniek verder willen perfectioneren.